Gelderland

Azewijn
Hartjensstraat 7

IMG_1766


Voorzieningen: alles
Prijs: €  10,00

Camperplaats Azewijn is een onderdeel van de camping De Hartjens en wijngoed Avitera. Via een aparte ingang kom je op de camperplaats die naast de camping ligt. Voor € 2,00 kun je ook gebruik maken van de voorzieningen van de camping. Naast de camperplaats staan de druiven velden. Prachtige omgeving om te fietsen, o.a. naar Duitsland. Wij waren er op 8 augustus en toen stonden we hier alleen.
================================================================

Emst
Smallertsweg 8

IMG_2390-1024x768

Voorzieningen:
Prijs: € 5,00,

Grote parkeerplaats bij de forellenkwekerij Emst wordt gebruikt als camperplaats. Maar ook op loop/fietsafstand van het saunacomplex ‘de Veluwse Bron’. De beheerder is zeer vriendelijk en je staat er heel erg rustig. Vlakbij is een mooi fietspad waar vroeger het spoorlijntje Apeldoorn-Zwolle lag. We stonden hier met pasen 2009. Prima camperplaats.
================================================================

Voorst           
Klarenbeekseweg 30

IMG_9119

Voorzieningen: alles
Prijs: € 7,80 Stroom € 1,00

Mooie camperplaats in Voorst. Leuke, ruime plaatsen op het terrein van boerderij ‘De Kolke’. Vriendelijke eigenaresse die ook een winkeltje runt met allerlei streekproducten en groenten uit eigen tuin. Prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen in de bossen of langs de IJssel.
==============================================================

Zutphen
Houtwal

IMG_7421

Voorzieningen: alleen stroom
Prijs: staanplaats gratis, stroom € 10,00 per 24 uur

Aan de rand van het mooie stadje Zutphen is een deel van een parkeerterrein gereserveerd voor campers. De plekken zijn ruim genoeg en ze staan tegen een grasveld aan het water. Vanaf deze plek loop je zo de stad in.  Er staan stroompalen, maar daar maken weinig mensen gebruik van omdat het € 10,00 per 24 uur kost.
================================================================

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *