Nieuw seizoen, nieuwe camper…

Het camperseizoen is weer aangebroken. Natuurlijk kun je het hele jaar met je camper er op uit trekken, maar die van ons laten we ‘s winters altijd in de stalling staan. In het voorjaar halen we hem op en zo rond de Pasen maken we ons eerste tochtje. Dit jaar ging het iets anders. Allereerst hebben we afscheid moeten nemen van Squall. Onze trouwe reisgenoot wist niet beter dan dat met de camper Europa doortrekken heel gewoon was. Hij is op 1 vakantie na, er altijd bij geweest. Helaas is hij in februari ziek geworden en dat is hem, waarschijnlijk vanwege zijn leeftijd (bijna 15 jaar) fataal geworden. Het camperen doen we dus vanaf nu met z’n tweetjes. Nu waren we al een tijdje aan het rondkijken naar een andere camper, maar iedere keer hadden we onze bedenkingen. Te duur, te lang, te breed, te klein of te slap. Maar toch gaan we regelmatig weer ergens kijken. Zo ook in Didam, bij Verheijen Campers, waar een Hymer Exsis-i 578 stond. Dit model hadden we een week eerder al ergens anders bekeken, maar deze in Didam was iets nieuwer en had minder kilometers gereden. We waren er gelijk weg van. Het enig bezwaar was de lengte, hij is 6,75m. Maar als de fietsen achter in de garage passen, hoeft het fietsenrek er niet meer achterop. De fietsenmaker heeft ons een handje geholpen en hebben we besloten de camper te kopen. De oude camper hebben we rechtstreeks uit te stalling naar Verheijen gebracht, waar hij nu wacht op een nieuwe eigenaar. Wij hebben het Paasweekend gebruikt om ons nieuwe karretje in te rijden en uit te proberen. Hoe dat is gegaan? Ga naar Korte tripjes > Paasondje Limburg of klik hier.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *