Najaar camperrondreis door Frankrijk

Na een prachtige septembermaand in Nederland waarin we allebei moesten werken, hoopten we toch nog op een beetje mooi weer in onze vakantie. En dat is gelukkig gelukt. We hebben er wel een aardig stukje voor moeten rijden. Via Duitsland (Rheinland Pfalz) reden we eerst naar de Elzas om wat wijn te kopen en zuurkool te eten. Daar namen we een beslissing waar we verder naar toe zouden gaan. Dat is Zuid-Frankrijk geworden. Omdat het best koud was in Noord-Frankrijk zijn we van de Elzas in 1x doorgereden naar een klein plaatsje onder Lyon. Vandaar uit via de Ardèche naar de Languedoc. We hebben een paar dagen aan zee gestaan in Valras-Plage en hebben steden bezocht, zoals Narbonne, Béziers en Carcassonne.  Het weer was daar prima, overdag veel zon maar  niet te warm, zodat je heerlijk in de zon kunt zitten. De laatste dagen werd het in Zuid-Frankrijk wat minder, een goede reden om rustig aan weer naar het noorden te rijden. Al met al een heerlijke vakantie, waarvan we natuurlijk weer een verslag hebben gemaakt. Kijk bij Camperreizen>2016-Najaar-Camperrondreis Frankrijk of klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *