Met de camper naar Oostenrijk

Als je ons een beetje hebt gevolgd op onze camperreizen, dan weet je dat we geregeld via Duitsland naar het Zuiden van Europa rijden en dat we al wel vaker een paar dagen in Oostenrijk hebben doorgebracht. Maar iedere keer vertrokken we naar een paar dagen mooi weer omdat het dan begon te regenen. En Oostenrijk is een schitterend land, maar als het regent ben je de pineut. Dit jaar hebben we de gok gewaagd om tijdens een paar minder mooie dagen in Oostenrijk te blijven. Enerzijds omdat het weer in Italië ook wat minder werd en anderzijds omdat we niet een gebied konden uitzoeken waar we nog een keer heel graag naar toe wilden. We zijn dus in Oostenrijk blijven hangen en dat is ons heel erg goed bevallen. Op de weer-apps werd echt slecht weer in het vooruitzicht gesteld, maar iedere dag werd het bijgesteld, zodat we eigenlijk maar een paar dagen wat minder mooie dagen hebben gehad. En de regen viel vaak aan het einde van de middag, ‘s avonds, of ‘s nachts.
Op de heenweg hebben we ook nog genoten van Zuid-Duitsland, waar het eten en het drinken net iets goedkoper is dan Oostenrijk. Ook vinden we de stadjes en plaatsjes in Duitsland iets charmanter dan de plaatsjes in Oostenrijk. Maar daar hebben we juist heerlijk gewandeld en gefietst. En vooral genoten van onze vrije tijd. Als je het leuk vindt, kun je verder lezen via deze link of ga naar Camperreizen>2017-Zomer-camperreis Duitsland-Oostenrijk.

2 gedachten over “Met de camper naar Oostenrijk”

  1. Hoi,
    Wij zijn van plan een fiets/campervakantie langs de donau te maken.
    Welke fietskaart kan ik het beste aanschaffen . Van bikeline of BVA?
    Gr. Diny Bayens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *