Najaarsreis naar de Cote d’Azur

We leven er ieder jaar weer naar toe. In oktober nog een paar weken met de camper weg. Daarheen waar de zon nog volop schijnt en het nog lekker warm is. In Nederland loopt iedereen te roepen dat de zomer voorbij is, maar wij weten wel beter. We proberen met de najaarsreis de zomer te rekken en ook dat is dit jaar weer gelukt. De weerkaart toont de komende weken veel zon in Zuid-Frankrijk. Ook aan de westelijke kant van Marseille, de Cote d’Azur. Het is een aantal jaren geleden dat we daar zijn geweest en zelfs zo lang geleden dat het nog niet bij deze camperverhalen staat. Het was een leuke rit er naar toe en de route terug was weer net iets anders. We hebben veelal de binnenwegen genomen, zoals een deel van de Route Napoleon. Wat we precies gedaan en gezien hebben kun je lezen onder Camperreizen>2017-Najaar-Camperreis Côte d’Azur. Of klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *