Stedentrip naar Krakau

Ons jaarlijkse stedentripje ging dit jaar naar Krakau. Wat een mazzel hebben we gehad met het weer. Ondanks dat het nog maar half april was, leek het volop zomer. We hebben er van genoten. Krakau is een vriendelijke stad met vriendelijke mensen en veel leuke cafeetjes, restaurantjes met terrassen, waar je heerlijk kunt genieten van een koffietje, biertje of wijntje. Maar we hebben ook een stuk geschiedenis gezien wat minder leuk was, maar wel indrukwekkend en leerzaam. De Polen en Poolse Joden hebben ook enorm geleden onder het Nazi regime. De stad zelf en natuurlijk Auschwitz en Birkenau getuigen van dit stuk geschiedenis. Ons verslag van deze reis staat onder Korte tripjes>Krakau of klik hier

.

Eén gedachte over “Stedentrip naar Krakau”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *