Vier weken met de camper door West Frankrijk

Na een weekend met wat laatste sociale verplichtingen, zoals het concert van het Eusebiuskoor in de Eusebiuskerk in Arnhem, wat supergaaf was, vertrekken we maandagmorgen, 18 juni richting Frankrijk. Niet met een echt doel, maar we willen een paar dingen zien, als het weer het toelaat. Zo heeft Joop iets gelezen over de Leiestreek in Belgie en wil hij wel weer eens naar Bretagne. Beide wensen zijn vervuld en we hebben veel leuke dingen gezien en gedaan. Sommige waren te voorzien, zoals heerlijk oesters en mosselen eten en leuke routes fietsen. Maar er kwamen ook leuke dingen op ons pad, waar we niet op hadden gerekend, zoals de Tour de France, La Vendee en de tuinen van Monet in Giverny. Al met al was het een heerlijke vakantie met een mix van natuur, cultuur, fietsen en relaxen. We kunnen er weer een paar maanden tegen. Nieuwsgierig geworden wat we gedaan en gezien hebben? Klik hier of ga naar Camperreizen>2018 – Zomer – De Westkust van Frankrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *