Het Pelgrimspad

Naast het reizen en camperen houden we allebei ook heel veel van wandelen. En dan met name de Lange Afstandswandelingen door Nederland. Na het Pieterpad, Trekvogelpad en het Zuiderzeepad zijn we vorige week begonnen aan het Pelgrimspad. Het eerste deel loopt van Amsterdam naar ‘s-Hertogenbosch. En omdat we vaak hele mooie plekjes tegenkomen leek het ons wel leuk om kleine verslagen en foto’s op te nemen op onze website. Ik hoop dat andere wandelaars hier weer inspiratie uit op kunnen doen. Klik hier op ga naar > LAW > Pelgrimspad – deel 1.

3 gedachten over “Het Pelgrimspad”

 1. Hallo Joop en Jodie, door jullie blog ben ik geinteresseerd geraakt in een Hymer Exsis I 578. Wij hebben nu een Hymer Van 374 maar wij willen wat groter gaan. Nu staan er niet zo veel Hymer 578’s te koop. Wel veel Hymer Exsis I 588’s. Die is 25 cm langer en heeft een wat grotere badkamer en een smalle kledingkast.

  Persoonlijk vind ik de 578 mooier. Missen jullie een wat grotere badkamer of is die van de 578 voldoende groot?En missen jullie een smalle kledingkast?

  Ik hoop wat van jullie te horen en wens jullie nog mooie reizen toe.

  1. Hoi Rene,
   Ons bevalt de 578 prima. Wij hebben bewust gekozen om niet nog een langere camper aan te schaffen. De badkamer is prima en de hangkast zou misschien handiger zijn als die wat hoger was geweest. Maar met wat we nu hebben, gaat het echt prima. Succes met zoeken.
   Groet,
   Jodie

   1. Hallo Jodie,

    Ik zie nu net pas jullie reactie. Bedankt voor je reply. Volgend weekend gaan we kijken in Duitsland naar een Exsis I 578 uit 2017.

    Hartelijke groet, Rene de Groot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *