Verrassingsreis naar Sicilië

Begin van het jaar is Joop 65 jaar geworden. Mijn oma zat al in het bejaardentehuis toen ze zo oud was, maar Joop is daar nog lang niet aan toe. En de AOW laat nog even op zich wachten. Dus voor zijn verjaardag wilden Jindra en ik hem eens extra verwennen met een leuke reis. Hij mocht kiezen uit twee bestemmingen of hij kon zich laten verrassen. Dat laatste had zijn voorkeur. Jindra en ik gingen op zoek naar iets waarvan we dachten dat hij dat leuk zou vinden en dat hij niet snel zou raden. Het is dus Sicilie geworden. In mei hebben we het al geboekt en we hebben maanden voorzichtig moeten zijn zodat Joop het niet in de gaten kreeg. Jindra en Melle gingen ook mee en met zijn vieren hebben we het heel gezellig gehad. Veel gezien, heerlijk gegeten en genoten van de Siciliaanse cultuur en natuur. Het weer was zeer wisselend. Warm, zon, regen, onweer, temperaturen van 14 tot 27 graden. Om te lezen wat we precies gedaan hebben, klik hier.

Eén gedachte over “Verrassingsreis naar Sicilië”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *