Camperplaatsen

 

Op onze reizen staan we vaak op campings, maar liever staan we op een camperplaats. Er zijn veel verschillen tussen de diverse camperplaatsen en deze verschillen zijn vaak niet uit de boekjes te halen. We willen daarom de ervaringen die wij hebben opgedaan met camperplaatsen in diverse landen op onze website plaatsen. Heeft iemand een andere ervaring of ook een leuke camperplaats ontdekt, dan horen we dat graag. Stuur een foto mee, dan plaatsen we het op onze site.4 gedachten over “Camperplaatsen”

  1. Hoi Tony,
   Leuk dat jullie onze site gevonden hebben.Wij hebben op de site twee reizen die je kunt gebruiken. Rondreis Spanje Portugal in 2013 en Rondreis Zuid Frankrijk 2013. De eerste route gaat via Biarritz en de tweede via Lyon. Verder staat er natuurlijk een aantal camperplaatsen in Frankrijk op de site, waarvan veel gratis.

   Heel veel plezier met het plannen van jullie reis.

   Groetjes,
   Jodie

 1. Hallo Jody, wat een leuke en mooie site die ik tegen kwam, mijn complimenten daarvoor. Wij gaan eind maart t/m eind mei met camper naar Spanje, in mijn voorbereiding zocht ik een plaats rond Biarritz, kan je mij helpen waar ik de camperplaats die jullie hebben gebruikt kan vinden. Alvast bedankt en ook voor het lees genot van jullie verhalen. Fijne dag en vriendelijke groet Gert Koster

  1. Beste Gert,
   Als je in het menu op Camperplaatsen>Franktijk>Zuid-Frankijk klikt, zie de beschrijving van Biarritz met een kaartje van Google Maps en het adres. Heel veel plezier met jullie camperreis naar Spanje en bedankt voor het bezoek aan onze site.

   Groet,
   Jodie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *